Udlevér aldrig dit NemID til andre. Uanset hvor tillidsvækkende de lyder, og hvor mange detaljer de kender om dig, så er det ikke en ansat i dit pengeinstitut, der ringer og beder om oplysningerne.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

En eller flere udspekulerede svindlere ringer i disse dage til kunder i danske banker og sparekasser. De giver sig ud for at være fra dit pengeinstitut og beder om oplysninger som fx dit NemID for efterfølgende at kunne få adgang til dine bankkonti.

Udlevér aldrig dit NemID eller andre personlige oplysninger over telefonen. Vi vil aldrig ringe til dig og bede om den slags oplysninger. Hvis du er blevet kontaktet og har udleveret nogle af dine personlige oplysninger, så handler det om hurtigst muligt at få lukket svindlernes adgang til fx dine bankkonti.

I vores åbningstid mellem 10 og 16 kan du kontakte din lokale afdeling, så er vi klar til hjælpe. Uden for åbningstiden kan du kontakte vores hotline på tlf. 64 22 22 62.

Hvis du har udleveret dit NemID til andre, kan du straks spærre det her.

Dit digitale selvforsvar

Med appen Mit digitale selvforsvar kan du holde dig orienteret om fup-mails, falske konkurrencer, digital svindel eller trusler fra vira og andet skadelig software.

Er uheldet ude

Identitetstyveri og tyveri af personlige oplysninger er et stigende problem, og ofrene står som regel alene med oprydningen, når skaden er sket. Derfor har vi i Middelfart sikret samtlige privatkunder gratis og tilbyder professionel hjælp i forbindelse med det besvær, der opstår i forbindelse med identitetstyveri.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.