Middelfart Sparekasse, åbningsreception i Vejle, 1. februar 2019.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Puha. Det var da helt overvældende, at så mange havde lyst til at komme forbi vores nye afdeling i Vejle, da vi inviterede til åbningsrecpetion fredag den 1. februar.

Tusind tak til alle, der kom forbi. Vi kunne ikke nå at tælle jer allesammen, men flere hundrede var i hvert fald forbi. Også stor tak for alle gaverne.

Du er altid velkommen

Hvis du ikke nåede forbi fredag eftermiddag, så fortvivl ikke. Vi har åbent alle hverdage mellem 10 og 16, og afdelingsdirektør John Hauge Nielsen understregede i sin tale, at han og kollegerne altid gerne vil have gæster.

“Jeg håber, at I vil komme forbi. Også bare for at få en kop kaffe. Det er med til at skabe liv i afdelingen,” sagde John Hauge Nielsen.

Faktisk håber han på, at der også uden for den normale åbningstid bliver liv på Toldbodvej 2. Det store hus skal bruges.

“Så er du medlem af en forening, hvor I mangler et lokale til at holde generalforsamling eller noget andet, så sig til. Så ser vi, om vi kan finde ud af noget,” lød opfordringen fra afdelingsdirektøren.

Vi er også klar til et møde

Vi er selvfølgelig klar til meget mere end at byde på en kop kaffe. Økonomisk rådgivning er trods alt det, vi først og fremmest er her for. Du kan booke et møde her, hvis vi skal tage et kig på din økonomi.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.