Mastercard til ferien
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Der findes mange forskellige betalingskort, og hvert kort har sine fordele. Det kan være en god idé, at have mere end et kort i hverdagen – særligt hvis du rejser eller er på ferie i udlandet. Et Visa/Dankort i kombination med et MasterCard Standard, Guld eller Platinum vil give dig en god sikkerhed når du rejser.

Et Visa/Dankort kan du betale med stort set alle steder i Danmark og rigtig mange steder i udlandet. Alle nye kort kan bruges til kontaktløse betalinger, og det er som regel det billigste kort at betale med i Danmark.

Med et MasterCard Standard, Guld eller Platinum opnår du en række forskellige forsikringer, som kan vise sig at være relevante på dig og din familie, når i rejser. Du kan læse mere om de forskellige typer MasterCard her.

Vær opmærksom på forbrugsgrænserne

Visa/Dankort er begrænset til 25.000 kr. pr. 30 dage ved køb i udlandet. Hvis du eksempelvis har købt din rejse online på en udenlandsk hjemmeside og efterfølgende bruger samme kort på rejsen, kan du hurtigt nå op over forbrugsgrænsen. Når den er nået, kan du ikke bruge kortet, før du er under forbrugsgrænsen igen.

Et MasterCard Standard, Guld eller Platinum har en forbrugsgrænse på mellem 30.000 kr. og 250.000 kr. pr. 30 dag og er derfor velegnet til rejser, hvor man ofte har et højere forbrug end i hverdagen – fx til billeje, flybilletter og oplevelser. Samtidig giver det en ekstra sikkerhed, hvis du mister dit andet betalingskort, eller det overskrider forbrugsgrænsen.

Skal du leje en bil i udlandet?

Nogle biludlejere kræver, at kunden har et kreditkort eller køb af en tillægsforsikring, hvis man kun har Visa/Dankort – læs mere om billeje på ferien her.

Vil du vide mere?

Du kan altid få et fuldt overblik over, hvad du får med de forskellige slags kort her.

Vær opmærksom på, at der normalt går 14 dage fra bestilling af nye kort til levering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her