Større tekst
- 100% +
Læs op

Stil op! – bliv kandidat til vores repræsentantskab

21. oktober 2020

Kunne du tænke dig at komme lidt tættere på din sparekasse? Så kvitterer vi med indblik i en spændende sektor og inspiration i form af foredrag, arrangementer og et bredt og solidt netværk.

I foråret 2021 er der valg til Sparekassens repræsentantskab. Der er plads til 50 medlemmer i repræsentantskabet, og vores håb er, at mange flere end 50 vil stille op, så vi kan få gang i den ultimative demokratiske proces: Valghandlingen.

Et repræsentantskab for alle

Det er i dette efterår, at vi søger kandidater, der vil stille op til repræsentantskabsvalget. For at kunne stille op skal du være garant i Middelfart Sparekasse inden årets udgang.

Vi er en sparekasse for alle, og det skal vores repræsentantskabs afspejle. Repræsentantskabet er kundernes og garanternes talerør over for vores ledelse og bestyrelse, og vi sætter pris på åben og ærlig dialog – og med- og modspil. Vores mål er at få et repræsentantskab, som både aldersmæssigt, kønsmæssigt, uddannelsesmæssigt og geografisk er bredt funderet. Med andre ord. Et repræsentantskab for alle.

Sådan stiller du op

På midspar.dk/kandidat kan du læse meget mere om valget, og hvordan du stiller op. Du kan også møde nogle af vores nuværende repræsentantskabsmedlemmer, der fortæller om deres udbytte af at være med i repræsentantskabet og deres motivation for at stille op.

Har du fire aftner om året til os, så lover vi, at vil gøre vores bedste for, at du får fuld valuta for din tid. Stil op!

Læs mere om at være medlem af repræsentantskabet
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os