Større tekst
- 100% +
Læs op

Ferielejr for udsatte børn: Smilets Lejr 2021 var en stor succes

1. september 2021

 

55 frivillige voksne var med til at give 85 udsatte børn fra Fyn, Ærø og Langeland en fantastisk ferieuge med masser af opmærksomhed og sjove oplevelser, da der i uge 29 igen blev afholdt Smilets Lejr på Vesterdal Efterskole i Nørre Aaby.

En uge fuld af oplevelser

Der blev spist god mad, leget lege, hørt musik, hoppet på hoppepude og meget mere. I løbet af ugen fik lejren desuden både besøg af et ægte cirkus og tre brandbiler med brandmænd. En af dagene gik turen til Tivoli Friheden, og på den sidste dag blev morgengymnastikken afbrudt af en helikopter. Den landede i lejren, og alle børn fik mulighed for at komme ind og sidde i cockpittet og få taget et foto, de kunne få med hjem.

Det er blot nogle af de oplevelser, som lejrens frivillige i år var med til at give børnene, inden årets lejr var overstået, og 85 glade og trætte unger måtte tage afsked med hinanden og rejse hjem. Forhåbentlig med mange gode minder og nye venskaber i bagagen.

Frirum for udsatte børn

Smilets Lejr arrangeres hvert år af Ungdommens Røde Kors og bestod i år af 85 børn og 55 frivillige voksne inklusivt køkkenfolk og ledelse. Aldersmæssigt er deltagerne 7-13 år, og det er kommunale sagsbehandlere, som henviser de børn, der har brug for en ferielejr.

Lejren er forbeholdt børn, der har specielt behov for at komme på et ferieophold – enten på grund af fysiske eller psykiske handicaps eller på grund af sociale forhold. Fælles for alle lejrene er at give deltagerne en uge fyldt med sjove og spændende sommerferieoplevelser.

Middelfart Sparekasse har altid været en aktiv del af samfundet omkring os, og det er en stor del af vores strategi at bidrage med støtte til initiativer, der gør en forskel i vores område. Derfor er vi stolt sponsor af Smilets Lejr gennem flere år.

Middelfart Sparekasse har bidraget økonomisk til Smilets Lejr gennem flere år.

March mod Ensomhed 2022
Patrick går 2000 kilometer
Læs mere
Skriv til os
Har du et godt formål, vi skal støtte?
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os