Større tekst
- 100% +
Læs op

Prøv energiberegneren og se hvor meget du kan spare

2. oktober 2023

Har du købt et nyt hus? Skal du bygge til? Eller planlægger du at renovere dit hjem? Så er det måske oplagt for dig at lave en energirenovering, som både kan mindske dit årlige energiforbrug og din CO2-udledning.

Det kan være alt fra forbedring af dit indeklima eller omstilling til grøn energi til at få udskiftet oliefyret i kælderen til en mere energivenlig varmekilde.

Med Energiberegneren får du en kontant idé om, hvor meget du kan spare – og en liste over forskellige muligheder for energirenovering i netop dit hjem.

Læs mere om energirenovering

De næste skridt

Når du bruger Energiberegneren, får du forslag til forskellige energirenoveringer i dit hjem. Der vil både være forslag til lidt mindre og lidt større projekter.

Din energiberegning kan inspirere dig til at tage næste skridt, som fx kan være:

 • Få et Energitjek af en uvildig energikonsulent
  Med et Energitjek kommer du godt fra start. Du få besøg af en uvildig energikonsulent, der gennemgår huset. Konsulenten giver dig et mere konkret overblik og hjælp til at prioritere dine energitiltag og vedligeholdelse af dit hus. Det gør det nemmere for dig at vælge de energirigtige løsninger, så værdien af dit hus bevares eller øges. Energitjekket udføres af vores samarbejdspartner NRGi Rådgivning, som er Danmarks største udbyder af tilstandsrapporter, energimærker og el-tjek til private.
 • Kontakt og indhent tilbud fra en håndværker
  Hvis du har brug for at vide, hvordan processen præcis skal forløbe, hvor lang tid det tager, og hvad det kræver, så kan du kontakte en håndværker. I kan tale sammen over telefonen, eller I kan mødes hjemme i dit hus, hvor du kan vise håndværkeren din energiberegning, fortælle om dine overvejelser, blive vejledte om konkrete tiltag og ikke mindst få et konkret tilbud på at foretage renoveringen.
 • Få gode råd fra andre
  Du er sikkert ikke den eneste i dit netværk, der har gået med tanker om en energirenovering. Ofte har din nabo, din kollega eller dine forældre været igennem processen og har gode erfaringer, du kan drage nytte af. Du kan med fordel vise dem din energiberegning og få nogle gode råd. Det er en nem og hurtig måde at komme i gang.
 • Få styr på dine økonomiske muligheder
  Din rådgiver kan hjælpe dig med dine indledende tanker om, hvordan du kommer i mål med din energirenovering på den økonomiske front. Din rådgiver kan også vejlede dig om lånemuligheder og friværdi. Derudover er det også oplagt inden du går i gang med projektet at søge information om, hvilke konkrete energiforbedringer, som du kan søge offentlig tilskud til
En god start på din energirenovering
Få et Energitjek
Læs mere
Få et Energilån med lav rente
Finansiér med et Energilån
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os