Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi opfordrer til, at møder holdes som telefon- eller videomøder

Nye corona-tiltag i Sparekassen

14. januar 2021

Som en konsekvens af den fortsatte nedlukning af samfundet og myndighedernes anbefalinger om at minimere aktivitet og begrænse fysisk kontakt mest muligt, har vi lukket vores afdelinger for fysiske besøg til og med 7. februar 2021.

Afdelinger er lukket for fysiske møder

For at bremse coronasmitten har vi lukket dørene til vores afdelinger. Fysiske møder holder vi først efter den 7. februar 2021 – vi opfordrer til, at planlagte møder holdes som telefon- eller videomøder.

Vi er fortsat til at træffe

Vi er kede af, at vi igen må lukke dørene. Men opfordringen fra myndighederne er klar: Vi skal have mindre aktivitet i samfundet, og vi skal have færre fysiske kontakter. Vi kan bidrage ved at lukke for fysiske møder.

Vi har også valgt at lade størstedelen af vores medarbejdere arbejde hjemmefra, hvilket også bidrager til, at vi omgås færre. Jo flere, der omgås færre, jo større er chancen for, at vi får knækket smittekurven.

Selv om vores kolleger arbejder fra hjemmekontoret, er vi fortsat til at få fat på. Du kan finde din rådgivers kontaktinformation her på vores hjemmeside.

 

Find kontaktoplysninger

Vi beklager generne

Vi er klar over, at det kan give dig gener, at dørene til de fleste afdelinger er lukkede. Vi håber på din forståelse, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på distancen.

Vi glæder os til at se dig igen!

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os