Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Sparekasse i Fredericia

Velkommen til Christian Jørgensen

8. februar 2021

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren kollega i erhvervsafdelingen i Fredericia. Det er 58-årige Christian Jørgensen, som kender både byen og branchen særdeles godt.

Christian Jørgensen har været bosat i postnummeret 7000 hele sit liv og har arbejdet i den finansielle sektor siden 1982. Således blev han i sin tid uddannet i Kjøbenhavns Handelsbanks afdeling i Fredericia. Han bor i dag i Erritsø med sin hustru.

Nu kommer Christian Jørgensens knap 40 års erfaring erhvervskunderne i Middelfart Sparekasse til gode.

Middelfart Sparekasse har gode kerneværdier og et godt renommé, og så har Sparekassen en relativt stor afdeling her i Fredericia. Jeg har altid sat stor pris på kundekontakten og et dynamisk og aktivt miljø, så jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet og møde nye kolleger og kunder, siger Christian Jørgensen, der tiltrådte 1. februar og har brugt den første uge på at blive introduceret til sparekassen.

Fritiden tilbringes i samvær med familie og venner. Gerne i det fri, hvor han som både lystfisker og hundeejer altid kan finde på en god undskyldning for at søge ud i naturen. Derudover interesserer han sig for sport og ikke mindst lokalpolitik. Christian Jørgensen har repræsenteret Venstre i Fredericia Byråd siden 2014, hvor han bl.a. er formand for Demokrati- og Borgerudvalget.

Ring til Christian eller book et møde med ham lige her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os