Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Sparekasse i Kolding

Velkommen til Jette Rosenberg - ny afdelingsdirektør

1. marts 2021

Jette Rosenberg er pr. 1. marts afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding

Den første uge i marts bliver travl for Jette Rosenberg. Mandag har hun første arbejdsdag som afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding. Senere på ugen fylder to af husets fire teenagere år. Og så er det også ugen, hvor der for alvor bliver sat gang i byggeriet af familiens nye sommerhus.

Den største omvæltning er trods alt jobskiftet. Jette Rosenberg siger goddag til Middelfart Sparekasse efter 28 år i Fynske Bank, hvor hun de seneste 16 år har været leder af afdelingen i Middelfart.

Jeg var klar til at prøve noget nyt, siger den 48-årige afdelingsdirektør om jobskiftet.

Hun ser Middelfart Sparekasse og Kolding som et godt match. Sparekassen har et værdisæt, der matcher med hendes eget.

Jeg kan godt lide, når virksomheder tager ansvar i deres lokalsamfund, fx ved at bakke op om foreningslivet. Og der er et nærvær til både kunder, kolleger og omverdenen, siger Jette Rosenberg.

En større ledelsesmæssig opgave

I Kolding bliver hun leder af en af sparekassens største afdelinger. 25 kolleger er samlet på Buen i Kolding, hvor Middelfart Sparekasse har haft afdeling siden 1992.

Kolding er en spændende by i god udvikling, og jeg kommer til en velfungerende afdeling, hvor der både i forhold til privat- og erhvervskunder sker en positiv udvikling. Den vil jeg gerne bidrage til, siger Jette Rosenberg,

Hun ser blandt andet frem til den ledelsesmæssigt større opgave, det bliver at stå i spidsen for en afdeling med 25 kolleger.

Adm. direktør Martin Baltser er meget tilfreds med at have fået Jette Rosenberg med på holdet.

Vi kender Jettes egenskaber både på det forretningsmæssige, ledelsesmæssige og menneskelige plan. Jeg er sikker på, at hun evner at sætte de kvaliteter i spil i vores afdeling i Kolding, siger Martin Baltser.

I fritiden er Jette Rosenberg formand for bestyrelsen bag Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Den post beholder hun. Og hun håber, at hun kan trække nogle af erfaringerne fra det arbejde med videre til Kolding by.

Jeg glæder mig til at komme i gang. Og jeg ser frem til at lære Kolding, kunderne og kollegerne bedre at kende, siger hun.

Ring til Jette eller book et møde - klik her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os