Nu bliver din netbank endnu mere sikker
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi vil gøre det endnu mere sikkert for dig, så du trygt kan bruge din netbank og mobilbank.

Fra den 14. september begynder vi at bruge to-faktor login, når du skal logge på netbank. Det betyder, at du fremover skal logge ind med både en kode og dit nøglekort eller nøgle-app. Udover at tilføje to-faktor login på din netbank, sænker vi også grænsen for, hvor længe du kan være inaktiv på net- og mobilbank. Du vil derfor fremover automatisk blive logget af netbank og mobilbank, når du har været inaktiv i fem minutter i stedet for efter 10 minutter.

Ved at ændre de to detaljer bliver netbank og mobilbank nu endnu mere sikker for dig at bruge og endnu sværere for uvedkommende at få adgang til dine data. Ændringerne kommer på baggrund af EU’s nye krav til sikkerheden på din netbank og mobilbank.

Hent appen og gør det nemmere for dig selv

Hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler vi dig at downloade Nem-ID nøgle-app. Den gør det nemmere hver gang, du skal logge på med dit Nem-ID og er lige så sikker som dit almindelige nøglekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.