Større tekst
- 100% +
Læs op

Til dig med friværdi

Få afdragsfrihed i op til 30 år

21. januar 2021

Drømmer du om at blive boende i din bolig i mange år endnu? Ønsker du et fleksibelt lån med fast rente og har du friværdi i boligen? Så kan Totalkredits Fastrente+ være noget for dig.

Ingen afdrag i op til 30 år

Hvis du har nok friværdi i din bolig, og ønsker mere end 10 år uden afdrag, får du masser af fleksibilitet og sikkerhed med det nye realkreditlån, Fastrente+, fra Totalkredit. Du kan låne op til 75% af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60%, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

Lån, som altid passer til dit liv og dine planer

Med et Fastrente+ kender du renten i hele lånets løbetid, og du kan udnytte friværdien i din bolig, så du kan blive boende mange år endnu – og samtidig realisere dine drømme og planer.

Måske vil du spare lidt flere penge op til din pension, så du kan sikre en større økonomisk frihed, når du stopper med at arbejde? Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode? Eller måske har du lyst at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Når lånet er højst 60% af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge – mod et gebyr, om du vil afdrage på lånet eller hellere være fri.

Hvis du afdrager på dit lån, kan du løbende vælge, om du vil skrue op eller ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid – mod et gebyr. Lånets samlede løbetid kan maksimalt være 30 år.

Noget for dig?

Vil du vide mere om dine nye muligheder og rammerne for de nye lån, er du velkommen til at kontakte din rådgiver eller læse mere om mulighederne her.

Book møde Læs mere om Fastrente+
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os