Større tekst
- 100% +
Læs op

Tørring

Tillykke til Claus - åbent hus 28. september

12. september 2023

Er 10 år lang tid?

Det er trods alt et årti, men for Claus Broch Hansen er de seneste 10 år nærmest fløjet afsted i Middelfart Sparekasse.

Den 1. oktober 2013 trådte han for første gang ind i Middelfart Sparekasse, hvor han indledte sin karriere som rådgiver i Uldum-afdelingen, der senere flyttede til Tørring, hvor Claus den 1. oktober 2023 fejrer 10-års jubilæum.

Han er en mand, som involverer sig dybt i det lokalsamfund, han er en del af – tidligere var det som spiller, træner og bestyrelsesmedlem i lokale sportsklubber, mens han siden 2013 har været en del af Lions Club Tørring-Uldum.

Jeg ser en stor fordel i at bo i den by, hvor jeg arbejder, siger jubilaren, der sammen med Karin bor i Tørring, hvor huset pludselig virker ekstra stort, da parrets fire sammenbragte børn har forladt matriklen.

Det gør de to tilbageværende beboere faktisk også ganske ofte, for rejser er en stor lidenskab for dem begge – ret forude venter for tredje gang en tur til Cypern.

Jeg har altid betragtet mit skifte til Middelfart Sparekasse som noget meget positivt – sådan har det været siden min første snak med vicedirektør Peter Møller for godt 10 år siden, siger den erfarne privatrådgiver fra Bredgade i Tørring.

Åbent hus 28. september

Jubilæumsdagen markeres med  åbent hus i afdelingen torsdag den 28. september 2023 fra kl. 14 til 17. 

Claus – og alle os andre – håber på at se dig. 

 

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os