Byg om, så det kan mærkes

3. juni 2020

Energirenovering af din bolig kan gøre en forskel for klimaet – og for din økonomi.

Der er et stort potentiale for energibesparelser i danske huse – en tommelfingerregel siger, at ca. 40 procent af CO2-udledningen kommer fra ejendomme og derfor spiller boligejerne en afgørende rolle, hvis vi skal reducere CO2 udledningen. Det er dog ikke kun klimaet der har gavn af, at du som boligejer energirenoverer din bolig – det kan også mærkes på din økonomi.

Det kan du læse mere om på Energistyrelsens hjemmeside SparEnergi.dk/byg-om, hvor du finder du inspiration og gode råd om energirenovering til dit hus. På siden finder du også information om, hvorfor energirenovering er en god investering.

Du kan for eksempel:

  • Finde din energimærkerapport og se dine rentable renoveringsforslag
  • Blive inspireret af andres energivenlige løsninger
  • Hente din tjekliste til et klimavenligt hus
  • Teste din varmetype
  • Finde en håndværker
  • Booke en energirådgiver.

Få et Energilån i Middelfart Sparekasse

I Sparekassen har vi i mere end 10 år tilbudt boligejere et Energilån, hvor du kan låne til en lav rente, hvis du laver tiltag der nedsætter dit energiforbrug. Du kan for eksempel låne til nye vinduer, nyt tag, energirigtige hvidevarer, efterisolering af boligen, nyt varmeanlæg m.v.

Læs mere om Energilån

Tag fat i din rådgiver, hvis du har planer om energirenovering

I Middelfart Sparekasse er vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning om finansieringen af dine boligplaner – også hvis du overvejer at lave energirenovering af din bolig.

Book et uforpligtende møde til en snak om dine muligheder.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os