Attraktivt lån til elbiler

Attraktivt lån til elbiler

17. juni 2020

Den har masser af udstyr. Den er rap i optrækket. Den larmer ikke. Den forurener ikke. Og nu er den også blevet billigere at finansiere. Elbilen.

Godt hjulpet af en stor offensiv fra de fleste bilmærker er der ved at komme gang i ambitionen om at få flere elbiler på vejene. Elbiler fås nu i så mange størrelser og med så lang rækkevidde på en ”fuld tank”, at der er en elbil, der matcher de flestes behov.

Nu hjælper vi beslutningen om at investere i en elbil lidt på vej ved at gøre det billigere at låne til en. Med en variabel rente på 1,49 procent* er vores nye elbillån markant billigere end et lån til en benzin- eller dieselbil. Det er bare én af flere gode grunde til at vælge en elbil, når du skal købe bil:

 

  • Den er billigere i drift end en bil med forbrændingsmotor. Den grønne ejerafgift er lavere, og det er billigere at tanke bilen med strøm end benzin eller diesel.
  • Den forurener ikke. Omstillingen fra benzin og diesel til el er et væsentligt element, hvis vi skal nå de mål, der er sat for at reducere CO2-udslippet i 2030.
  • Du får mere bil for pengene, da registreringsafgiften er lavere.

 

Grønne valg er gode for både klimaet og din pengepung

Hvis vi skal indfri de ambitiøse klimamål, kræver det handling af os alle. Et af vores største bidrag som pengeinstitut er at sikre attraktive lånevilkår til vores kunder, når I gør en indsats for miljøet.

Det kan være køb af elbil, men det kan også være efterisolering, nye vinduer eller andet.

Læs mere om elbillån og beregn pris Kontakt din rådgiver og høre mere

Regneeksempel

* Pålydende rente: 1,49 %. Variabel debitorrente: 1,50 %. 10-årigt lån på kr. 320.000 (samlet kreditbeløb). Oprettelsesomkostninger: kr. 4.000 + 2 % af hovedstolen + offentlige afgifter mv.: 18.265 kr. Hovedstol: 338.265 kr. (kreditbeløb inkl. oprettelsesomkostninger). Årlige omk. i % (ÅOP): 2,66 %. Samlet betaling: 364.268 kr. 120 månedlige ydelser á: 3.036 kr.

Renten er variabel, så find den aktuelle rentesats på midspar.dk/priser eller spørg i Sparekassen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os