Større tekst
- 100% +
Læs op

For boligejere med lån fra Totalkredit hos Middelfart Sparekasse

KundeKroner i både 2021 og 2022

13. april 2021

Repræsentantskabet i Forenet Kredit besluttede på sit møde i går at give et tilskud til Totalkredit. Totalkredits bestyrelse har derfor besluttet at forlænge perioden med KundeKroner endnu et år, så kunderne er garanteret at få 0,15% p.a. i KundeKroner frem til 31. december 2022.

Totalkredits bidragssatser efter KundeKroner er fortsat de laveste i markedet på nogle af de mest efterspurgte lån, i den periode hvor kunderne er garanteret KundeKroner. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er foreningsejet, og som er med til at gøre det mere attraktivt at være kunde i de pengeinstitutter, der er med i Totalkredit-samarbejdet.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2022.

Så mange KundeKroner får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til december 2022. Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Se hvor mange KundeKroner du kan få

Derfor kan du få KundeKroner

Du kan få KundeKroner, når du har et realkreditlån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til boligejerne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

Bare sig til, hvis du vil vide mere

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os