Alle boligejere med lån fra Totalkredit hos Middelfart Sparekasse får KundeKroner i både 2020 og 2021

15. april 2020

Du kan få KundeKroner helt frem til udgangen af 2021.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2021.

Det går godt i Totalkredit, og derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat frem til og med december 2021. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Så mange KundeKroner får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til december 2021. Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Se hvor mange KundeKrober du kan få

Derfor kan du få KundeKroner

Du kan få KundeKroner, når du har et realkreditlån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til boligejerne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

Bare sig til, hvis du vil vide mere

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os