Større tekst
- 100% +
Læs op

Silkeborg

Velkommen til Kenneth Larsen

22. november 2021

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i afdelingen i Silkeborg. Det er 38-årige Kenneth Larsen, der startede som elev i Nordea i 2003 og senest har bestredet jobbet som souschef i Andelskassens filial i Ikast.

Ring eller skriv til Kenneth

Han får sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling i Silkeborg, hvor han ud over at fungere som erhvervsrådgiver også skal varetage opgaven som erhvervskundechef. En kombination, som passer Kenneth Larsen perfekt.

Jeg holder utroligt meget af kontakten med kunderne. Det bedste i jobbet er at sparre med kunderne og afdække deres behov via de løsninger, vi har på produktpaletten. Og så er jeg i høj grad drevet af teamånd og samspil i filialen. Så jeg glæder mig til at være med til at udvikle afdelingen – og mig selv, så vi sammen kan skabe en god hverdag og gode kundeoplevelser, siger Kenneth Larsen.

Han har familie i Virklund og kender allerede Silkeborg ganske indgående fra sine mange besøg og ikke mindst talrige løbeture i naturen omkring søerne.

Privat er han bosat i Hammerum med sin hustru Hannah og deres to piger Victoria og Isabella, og Kenneth Larsen er et stort familiemenneske og sætter meget pris på tid med familien.

En god weekend er for ham at pakke bilen med hele familien – og hunden – og tage i skoven med madpakker.

Skal pulsen helt op, trækker Kenneth Larsen i løbetøjet. Skal horisonten udvides, rejser han gerne ud i verden. Det har dog af gode grunde været lidt småt med eventyr i udlandet i de seneste to år.

Kontakt Kenneth lige her Læs mere om at være erhvervskunde i Middelfart Sparekasse
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os