Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Stefan Dahlquist er pr. 16. januar nyt ansigt i vores erhvervsafdeling i Middelfart.

Den 53-årige erhvervsrådgiver kommer til Sparekassen med mange års erfaring i at arbejde med erhvervskunder. Det har han gjort siden 1991, og han har blandt andet været afdelingsdirektør i Fionia Bank. Senest har han været erhvervschef i Saxo Privatbank.

Godt ry blandt kunder og medarbejdere

Nu er det i Middelfart Sparekassen, han skal rådgive og servicere erhvervskunderne Det ser han frem til.

“Jeg sætter stor pris på den personlige kontakt med kunderne og muligheden for at kunne gøre en forskel. Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassen har et godt ry – både blandt kunder og medarbejdere,” siger Stefan Dahlquist.

Han er gift og bor i Bogense, hvorfra racercyklen bliver luftet i sommerhalvåret. Vintermånederne bruges på spinning og crossfit.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.