Større tekst
- 100% +
Læs op

Ny privatrådgiver til Middelfart Sparekasse i Odense

6. november 2020

Middelfart Sparekasse i Odense har 1. oktober budt velkommen til privatkunderådgiver Simon Agerled Hansen.

Den 38-årige rådgiver kommer til sparekassen med 12 års erfaring fra Jyske Bank, hvor han har arbejdet siden elevtiden i 2008. Nu var tiden moden til at prøve noget nyt, fortæller Simon Agerled Hansen.

Jeg har altid hørt godt om Middelfart Sparekasse fra både kunder og ansatte. Samtidig stemmer sparekassens værdier overens med mine værdier, siger han.

Simon Agerled Hansen har mange års erfaring med rådgivning af både privatkunder og mindre virksomheder og virksomhedsejere.

Det kræver et tillidsfuldt forhold, før man som kunde vender sine drømme og planer med rådgiveren. Jeg føler derfor altid, at jeg har et særligt ansvar, når jeg rådgiver mine kunder, siger Simon Agerled Hansen.

Han er født og opvokset i Odense og bor i dag i Sanderum med Louise og deres to børn. I fritiden står den blandt andet på oldboysfodbold og ture på løbestierne i Dalum og Sanderum for at holde formen ved lige.

Book et møde med Simon

Har du lyst til at høre mere om, hvad Simon kan gøre for dig og din økonomi, så ring direkte til ham på tlf. 88 20 84 02 eller book et møde med ham lige her.

Book et møde med Simon her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os