Ny erhvervsrådgiver til Middelfart Sparekasse i Fredericia

6. november 2019

Middelfart Sparekasse har pr. 1. november tilført erhvervsafdelingen i Fredericia yderligere kræfter i form af erhvervsrådgiver Chi Kim Ruby.

40-årige Chi Kim Ruby har været i finanssektoren siden 2003, og hun har i de seneste fire et halvt år arbejdet som erhvervsrådgiver i Sydbank i Fredericia. Hun har en solid faglig ballast i form af blandet andet en HA og en HD.

Jeg elsker at møde de ildsjæle, som har kæmpet for deres virksomhed og at se dem vokse med virksomheden. Som erhvervsrådgiver skal jeg rådgive kunderne om deres finansielle muligheder, og jeg skal bestemt også være en god sparringspartner. En god dag for mig, er når jeg føler, at jeg har gjort en forskel for mine kunder, siger Chi Kim Ruby.

Chi Kim Ruby – i daglig tale Kim – bor i vestfynske Harndrup med sin mand, Kern, og deres tre børn på 9, 11 og 13 år. God mad, gode venner og motion er – ud over familien – de ting, der fylder mest i fritiden.

Book et møde med Kim

Hvis du vil vide mere om, hvad Middelfart Sparekasse og Kim kan tilbyde, så book et møde eller ring direkte til Kim på 30 90 75 88.

Book møde med Kim
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os