Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Ny erhvervskundechef i Aarhus

1. juni 2021

Efter små to års ansættelse i Middelfart Sparekasse i Aarhus bytter Ole Hermansen nu titlen som erhvervsrådgiver ud med titlen erhvervskundechef.

Ole er kundernes mand. Han har ydet en fantastisk indsats i sin tid i sparekassen, og som erhvervskundechef får vi bragt hans kompetencer endnu mere i spil som en del af den lokale ledelse i Aarhus, siger Lars Reimer, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Aarhus.

58-årige Ole Hermansen har arbejdet stort set hele livet i bankverdenen. De seneste fem år har han boet i Aarhus og både gennem arbejdet og sine fritidsinteresser har han skabt et stort netværk i byen.

Jeg er som en fisk i vandet, når jeg besøger mine erhvervskunder. Det beriger mig meget at få indsigt i, hvordan virksomheder fungerer, og jeg nyder, at jeg kan dele ud af min erfaring over for mine kunder, siger Ole Hermansen.

En af Ole Hermansens store passioner er at rejse. Det har corona-pandemien gjort meget svært i snart lang tid. Det har så givet Ole endnu mere tid til at pleje den anden store passion – cykling.

Kontakt Ole her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os