Større tekst
- 100% +
Læs op

Svendborg

Velkommen til Jørn Hjalmar Andersen

14. august 2023

49-årige Jørn Hjalmar Andersen er ny afdelingsdirektør i vores Svendborg-afdeling, hvor han overtager opgaven fra Steen Tinsfeldt, som går på pension. 

Book et møde med Jørn

Jørn har ligesom sin forgænger stærk tilknytning til lokalområdet og har boet i det sydfynske hele sit liv. I dag bor han i Svendborg sammen med sin hustru Kristine.

Han har arbejdet i finanssektoren siden 1993 og har i de seneste 20 år besat forskellige lederstillinger, og nu er det altså Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af den garvede bankmands kompetencer.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi forretningsmodellen er stærk, og fordi sparekassens værdier flugter godt med mine egne værdier.

Det har altid drevet mig at give værdiskabende rådgivning til kunderne og at være en god leder, som udvikler kompetencer og hjælper holdet med at performe bedst muligt, siger Jørn Hjalmar Andersen.

I fritiden er det vin, god mad, natur, kultur og gode venners selskab, som trækker. Og så holder Jørn Hjalmar Andersen naturligvis med de lokale håndboldhelte fra GOG.

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jørn her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jørn
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os