Nu finder du Middelfart Sparekasse på Toldbodvej i Vejle

21. januar 2019

Middelfart Sparekasses tre afdelinger i Vejle-området er fra mandag den 21. januar blevet til én. De tre afdelinger på Vestre Engvej, i Vindinggård Center og i Ødsted er flyttet sammen på Toldbodvej 2.

Fra første minut var der kø ved kassen, så kunderne havde til afdelingsdirektør John Hauge Nielsens glæde fanget budskabet om den nye adresse.

Allerede i fredags var de første kunder forbi for at bruge vores nye hæveautomat. Og det er dejligt at se, at kunderne kan finde os allerede fra første åbningsdag, siger John Hauge Nielsen.

Fordel for både kunder og kolleger

Han står i spidsen for den samlede Vejle-afdeling med cirka 30 medarbejdere.

Det vi opnår ved at samle afdelingerne er, at vi samler vores kompetencer under ét tag. Det betyder, at vi kan spille hinanden gode og dermed levere endnu bedre rådgivning til kunderne, siger John Hauge Nielsen.

Han mener, at den nye placering er ideel.

Vi kommer helt tæt på udviklingen i Vejle ved at komme på havnen. Vi vil gerne mere i Vejle, og den synlighed, vi har på vores nye adresse, er et perfekt udgangspunkt.

Reception fredag den 1. februar

Den officielle indvielse af de nye lokaler sker fredag den 1. februar fra kl. 14 til 17. Her inviterer Middelfart Sparekasse til reception i de nye lokaler.

Jeg håber at se både venner, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og særligt rigtigt mange kunder, siger John Hauge Nielsen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os