Større tekst
- 100% +
Læs op

NEM Forsikring på nye hænder

29. april 2021

NEM Forsikring, som Middelfart Sparekasse er medejer af, og hvis produkter vi tilbyder vores kunder, bliver købt af det norske forsikringsselskab Gjensidige.

Salget af NEM Forsikring får ikke nogen betydning for dig som kunde. Dine forsikringer fortsætter som hidtil, og du skal fortsat kontakte medarbejderne hos NEM Forsikring via telefon eller mail, når du har brug for det.

Sådan vil det være i nogen tid endnu, men på et tidspunkt vil NEM Forsikrings navn og logo blive erstattet med Gjensidiges.

Gode produkter og gode vilkår

For sælgerne, herunder Middelfart Sparekasse, har det været vigtigt, at Gjensidige drives efter de samme værdier som NEM Forsikring med stort kundefokus og høje etiske standarder.

“Aktionærerne hos NEM Forsikring har vurderet, at Gjensidige er den rigtige partner til at
bære den gode forretning, der er skabt, videre. Det er især værdigrundlaget, som findes i Gjensidige –
med fokus på etik og ordentlighed, som har været afgørende,” siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse og bestyrelsesformand i NEM Forsikring.

På sigt forventer vi at kunne tilbyde dig som kunde flere gode produkter i dag. Gjensidige er en stor spiller på det nordiske forsikringsmarked, i Danmark alene er der 750 medarbejdere – før købet af NEM Forsikring med 60 medarbejdere.

Hvis du vil vide mere om salget af NEM Forsikring, så kan du læse pressemeddelelsen om handlen.

Læs pressemeddelelsen

Har du spørgsmål – så kontakt din rådgiver

Dine forsikringer fortsætter som nævnt uændret, og du hører fra enten os, NEM Forsikring eller Gjensidige, før du skal gøre noget anderledes end i dag, når du skal i kontakt med dit forsikringsselskab.

Hvis har spørgsmål, så kan du kontakte din rådgiver.

Kontakt min rådgiver
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os