Større tekst
- 100% +
Læs op

København

Mød Mads Lustrup

15. august 2023

Mads Lustrup er manden, som er i gang med at løbe Middelfart Sparekasse i gang i København.

Som afdelingsdirektør er det op til 45-årige Mads Lustrup at opbygge en afdeling i en by, hvor konkurrencen er hård. Men det afskrækker imidlertid ikke Mads Lustrup, som allerede er i fuld gang med at samle et stærkt team af erfarne rådgivere omkring sig.

Book et møde med Mads

Det er en spændende udfordring at etablere en ny afdeling, men vi er allerede godt i gang, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en sund forretning med både glade medarbejdere og meget tilfredse kunder, siger han.

Mads Lustrup har bred erfaring fra finansbranchen og startede som elev i Amagerbanken i 1999 og gik hurtigt ledelsesvejen, som han har fulgt lige siden.

Jeg motiveres af at sætte ting i gang og have mennesker omkring mig. Som leder motiveres jeg af at præstere sammen med og gennem andre mennesker – gerne i et miljø, hvor folk trives. Som leder er det min fornemmeste opgave at skabe rammerne for, at det kan lade sig gøre, og det er vi allerede i fuld sving med her i Middelfart Sparekasse i København, siger Mads Lustrup, som sætter pris på de værdier, Middelfart Sparekasse repræsenterer.

Vi åbner afdeling i København

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse af flere forskellige årsager. En af de vigtigste er dog, at sparekassens værdier flugter med mine egne. Middelfart Sparekasse er enormt engageret i de lokalområder, hvor sparekassen har afdelinger.

Man har fokus på vigtigheden af foreninger og livet efter fyraften i de små samfund. Og det betyder meget for mig, der selv er meget aktiv omkring mine egne børns aktiviteter både i skolen og i fritiden, siger afdelingsdirektøren, som også er medstifter af og kasserer for løbefællesskabet Dragør Gazellerne med 420 medlemmer.

Det er naturligt for mig at involvere mig de steder, hvor jeg er aktiv, siger han.

Derudover er Mads Lustrup engageret i bestyrelsen på Bernstorffsminde Efterskole.

Book et møde med Mads lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse i København? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Mads her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi vil støtte lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Mads
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os