Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Velkommen til Lars Dalby

15. januar 2024

Vi har budt velkommen til en særdeles erfaren herre i vores afdeling i Aarhus. Det er 61-årige Lars Ulrik Dalby, som har arbejdet i den finansielle sektor i snart fire årtier. CV’et tæller næsten 34 år i Nordea – indledningsvis i Sparekassen SDS, der blev til Unibank og senere Nordea.

Lars Ulrik Dalby skiftede i 2019 til Sparekassen Danmark, hvor han først som afdelingsdirektør og senere som erhvervskundechef arbejdede frem til i dag, hvor det altså nu er Middelfart Sparekasses erhvervskunder, som kan nyde godt af hans store indsigt og erfaring på området.

Book et møde med Lars

Han bor i dag i Odder, men har et stærkt bånd til Aarhus, hvor han er født og opvokset – og har boet frem til 2000.

Jeg går meget op i relationen til kunderne og kan godt lide at komme hele vejen rundt om erhvervskunden og tilbyde min rådgivning – også uopfordret. Jeg kan i det hele taget godt lide at netværke og etablere relationer til interessenter – med henblik på kundeforhold eller bare for relationens skyld.

Jeg har haft mange tidligere kolleger, der er skiftet til Middelfart Sparekasse og udelukkende har talt positivt om arbejdspladsen, og jeg har i min dialog inden ansættelsen fået et godt indtryk af min nye afdelingsdirektør og hans ideer om, hvordan mine kompetencer kan bringes i spil i afdelingen.

Lars bruger blandt andet fritiden på at deltage i forskellige erhvervsfora og på at spille tennis.

Han rejser også gerne til verdens storbyer og har såmænd familie og børnebørn så eksotiske steder som Singapore og Fredericia.

Book et møde med Lars lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Lars her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Lars
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os