Større tekst
- 100% +
Læs op

Kontanthåndtering og døgnboks

8. juli 2020

I Middelfart Sparekasse har vi indgået en aftale med kontanthåndteringsvirksomheden NOKAS. Aftalen betyder, at NOKAS nu håndterer al kontanthåndtering for vores erhvervskunder.

Det betyder, at du som erhvervskunde skal indgå en aftale med NOKAS, hvis du har brug for at benytte døgnboks eller har behov for at kunne bestille mønter og sedler.

Nokas har et landsdækkende netværk af døgnbokse under navnet ”KONTANTEN”. Middelfart Sparekasses døgnbokse indgår fra og med 15. maj 2020 i det landsdækkende netværk af KONTANTEN-døgnbokse.

Som kunde i Sparekassen kan du benytte alle døgnbokse under ”KONTANTEN”-navnet. Se en oversigt over alle KONTANTEN-døgnbokse på https://www.nokas.dk/produkter/kontanten/

Har du døgnboks eller brug for byttepenge?

Det nye samarbejde betyder som nævnt, at din virksomhed skal have en ny indbetalingsaftale med Nokas, hvis du vil benytte KONTANTENS døgnbokse til indbetalinger eller har behov for byttepenge i form af mønter og sedler.

Du skal oprette dig som kunde på Nokas’ hjemmeside: https://nokas.service-now.com/customer_enrollment

En af forskellene på aftalen med Sparekassen og med Nokas er prisstrukturen. I Sparekassen er listeprisen på en døgnboksaftale 2.000 kr. årligt. Nokas tager et årligt gebyr på 975 kr. og 20 kr. i håndteringsgebyr pr. pose.

Du kan læse mere om aftaletyper og priser her: https://www.nokas.dk/produkter/indbetalingsservice/

Husk at oprette dig

Hvis du har behovet, er det en god idé at få oprettelsen på NOKAS på plads. Så er du sikker på at have adgang til de nødvendige services, når du har brug for dem.

Du kan forvente cirka tre ugers behandlingstid fra oprettelsen er gennemført på hjemmesiden og signeret med NemId Erhverv. Har du ikke et NemId Erhverv, kan du kontakte Nets for oprettelse af dette.

Kontakt Nets på https://www.nemid.nu/dk-da/erhverv/

Cirka en uge før aftalens startdato vil du modtage et velkomstbrev fra Nokas indeholdende startdato, koder til døgnboks og link til Nokas’ kundeportal (til registrering af deponeringer i døgnboks og bestilling af mønter og byttepenge) samt øvrig information. Du vil desuden modtage 10 døgnboksposer og labels. Yderligere døgnboksposer og labels kan efterfølgende bestilles på Nokas’ kundeportal.

Tag fat I din rådgiver eller kontakt NOKAS, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores samarbejde med Nokas, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver.

NOKAS’ kundeservice står også til rådighed på tlf. 70 15 76 00, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os