Større tekst
- 100% +
Læs op

Vejle

Velkommen til Jan Langkjær

15. maj 2024

Vi har budt velkommen til en erfaren herre i vores Vejle-afdeling. Det er 56-årige Jan Langkjær, der for nylig har haft 40-års jubilæum i finanssektoren.

Han trådte sine finansielle barnesko i Sparekassen Sydjylland. Først som piccolo, indtil han startede som elev og blev uddannet rådgiver. Sparekassen Sydjylland blev fusioneret ind i Bikuben, BG Bank og Danske Bank, hvor Jan Langkjær har været kunderådgiver i forskellige afdelinger frem til nu, hvor det altså er Middelfart Sparekasses kunder, som får gavn af Jan Langkjærs mangeårige erfaring på området.

 

Book et møde med Jan her

Det bedste i jobbet som rådgiver er at hjælpe kunderne med at finde gode løsninger og hjælpe med andre ting, som kan komme til at gøre en forskel i kundernes dagligdag.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi den har ry for at være en god arbejdsplads. Jeg kendte allerede en del af mine fremtidige kolleger på forhånd, og de har kun haft gode ting at sige om sparekassen.

Jan Langkjær bor i Vejle, hvor han har boet siden 1986. Fritiden bruges sammen med familie og venner – og på ture i autocamperen eller på motorcykel.

Book et møde med Jan lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jan her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jan
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os