Større tekst
- 100% +
Læs op

Hvor og hvornår det passer dig

Mød din rådgiver på skærmen

24. februar 2021

Online møder er blevet en mere naturlig del af vores hverdag. Og vi har fået øjnene op for de mange fordele, som online mødet har. Det kan aldrig erstatte det fysiske møde helt, men det er et rigtig godt supplement.

Spar tid og få rådgivning direkte på skærmen

For dig er den helt klare fordel, at du sparer tiden til transport til og fra en af vores afdelinger. Og at du kan deltage i mødet, uanset om du er hjemme eller fx på arbejde. I kan ovenikøbet deltage flere i mødet, selvom I ikke sidder samme sted.

Under mødet vil du/I kunne se og høre din rådgiver på skærmen. Du kan selv vælge, om du vil have kamera på eller ej – vigtigst er, at I kan høre hinanden. Din rådgiver vil under mødet kunne vise dig tal og beregninger direkte på skærmen, så du kan se og følge med i, hvad I taler om. Præcis som hvis I sad ved en skærm her i Sparekassen.

Sådan foregår det
  1. Du booker et online møde med din rådgiver – enten via vores hjemmeside eller ved at kontakte din rådgiver
  2. Din rådgiver mailer dig en invitation til mødet i god tid. I invitationen kan du klikke på “Deltag i møde” for at starte mødet – linket virker først på den aftalte dag og tid for jeres møde
  3. Tjek, at din højtaler, mikrofon og kamera er tændt – og at du er online
  4. Under mødet kan dig og din rådgiver se og høre hinanden, og din rådgiver kan vise dig tal og beregninger direkte på skærmen, så du kan se og følge med i, hvad I taler om.

Vi anvender tjenesten ”Webex Meet” til vores online møder. Denne tjeneste kan anvendes på Pc, MAC, Iphone, Ipad og Android enheder.

Det er muligt at deltage via browser på din enhed, men du kan også vælge at hente appen ”Webex Meet” via din app-udbyder.

Sådan booker du et online møde

Du kan booke et webmøde ved at ringe eller skrive direkte til din rådgiver eller benytte formularen til mødebooking her på hjemmesiden. Når du udfylder formularen, oplyser du, hvad du gerne vil tale med os om og vælger mødetid og sted. Her vælger du knappen ”webmøde” i formularen.

Din rådgiver kontakter dig herefter med de praktiske oplysninger om, hvordan du kommer i gang med webmødet.

Book møde med din rådgiver

Hvor og hvornår

Du bestemmer selv, hvor du vil holde møde – hjemme i sofaen, på kontoret eller fra sommerhuset. Bare du har internet, kan du deltage i mødet.

Din rådgiver kan mødes med dig i tidsrummet kl. 8:00 til 18:00 på hverdage.

Det skal du bruge til et online møde

Du kan bruge både smartphone eller tablet – begge dele har indbygget mikrofon og kamera, så bare der er strøm på, er du klar til mødet.

Bruger du din PC til et online møde, skal du evt. tjekke, at din PC har et kamera. Har din PC ikke et kamera, kan du heldigvis sagtens holde møde med din rådgiver alligevel – det vigtigste er, at I kan høre hinanden, og at du kan se din rådgiver og det, som han/hun viser dig på skærmen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os