Større tekst
- 100% +
Læs op

København

Mød Henrik Vrou Larsen

16. august 2023

Henrik Vrou Larsen bringer 30 års erfaring med sig ind i Middelfart Sparekasse i København.

Henrik er en af de erfarne medarbejdere, som er med til at bygge Middelfart Sparekasses nye afdeling i København op fra bunden. Han begyndte i sin tid som elev i Bikuben, men i dag – tre årtier senere – er det altså Middelfart Sparekasses kunder, som får gavn af Henrik Vrou Larsens kompetencer som rådgiver.

Book et møde med Henrik

Han bor på Østerbro og alle årene arbejdet i hovedstadsområdet, hvor han gennem sit arbejde har opbygget et godt kendskab og nære relationer til sine kunder.

Fritiden bruger han i selskab med familie og venner – og så rejser han gerne flere gange om året. Fysikken holdes ved lige med tre ugentlige besøg i det lokale fitnesscenter.

Book et møde med Henrik lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse i København? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Henrik her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi vil støtte lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Henrik
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os