Større tekst
- 100% +
Læs op

Dyt, dyt – ska’ vi dele? Båt, båt – det ka’ vi godt

El-delebil til Middelfart

29. juni 2021

Måske har du og din familie én bil – og af og til brug for en mere. Måske har du ingen bil, men du kan godt bruge friheden på fire hjul af og til. Nu holder løsningen på dine firehjulede transport-problemer på p-pladsen ved Kulturøen i Middelfart.

Sammen med Byens Bil og Hindsgaul Biler har vi skaffet en el-delebil til byen. Det har vi gjort, fordi det giver mening. Hver delebil fjerner behovet for seks biler, og ved at vælge el, har vi et klimavenligt delebil-tilbud.

Sådan kan du bruge bilen

Det er Byens Bil, der står for alt det praktiske omkring delebilen. Og på hjemmesiden kan du se meget mere om, hvordan det foregår. En af fordelene ved Byens Bil er, at de giver dig bilgaranti. Det betyder, at Byens Bil sørger for, at der er en bil til dig – hvis du booker med et rimeligt varsel – selv om el-delebilen er optaget. Så bliver der simpelthen kørt en anden delebil til Middelfart til dig.

Prøv el-delebilen og lær hvordan en elbil fungerer

Det er en Renault Zoe, du kan snuppe fra ladepladsen foran Kulturøen. Måske har du aldrig kørt Zoe – og måske har du aldrig kørt elbil. Det er slet ikke svært – faktisk er det meget lettere end at køre bil med forbrændingsmotor, når du først har prøvet det.

Den 30. juni kl. 16.00 står vi sammen med Hindsgaul Biler og Foreningen Elbilby klar til at vise dig elbilen – og give en prøvetur, så du trygt kan booke den fremover.

Læs mere om Byens Bil
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os