Større tekst
- 100% +
Læs op

Det tog lidt tid at genkende den gamle bankforbindelse

29. maj 2024

Søstrøm A/S i Randers havde tidligere samarbejdet med Lars Reimer, og en vejrudsigt på tv bragte parterne sammen igen.

Der er specielt én ting, som stifterne af virksomheden sætter ekstra meget pris på.

Er det ikke ham?

Dorthe Hansen og Brian Søstrøm Hansen, hovedaktionærer i Søstrøm A/S i Randers, var ikke sikre på, om det var ham.

Men det lignede godt nok deres gamle bankmand Lars Reimer.

For år tilbage lavede de bankforretninger sammen, mens Lars Reimer var ansat i et andet pengeinstitut, men på tv-skærmen havde han skæg, da han som afdelingsdirektør i Aarhus tonede frem i forbindelse med, at Middelfart Sparekasse stod som sponsor for vejrudsigten på TV 2 Østjylland.

Skægget skabte forvirringen og tvivlen i Randers.

De besluttede sig for at holde øje, tjekkede ham i endnu en reklame, og da de var sikre, skrev Brian Søstrøm Hansen til ham på LinkedIn.

Som at komme hjem

– Jeg skrev, om vi ikke skulle tage en kop kaffe her i Randers, og han skrev hurtigt tilbage – Ole Hermansen og jeg kan komme i morgen.

Brian Søstrøm Hansen fortæller smilende om det første møde med Middelfart Sparekasse og ikke mindst genforeningen med Lars Reimer, afdelingsdirektør i Aarhus-afdelingen, samt Ole Hermansen, som på daværende tidspunkt var erhvervskundechef.

Søstrøm A/S har siden 2007 været en veldrevet virksomhed, som leverer stålkonstruktioner til byggeri og industri.

– Vi kendte Lars fra tidligere, og da vi satte os sammen over kaffen, var det som at komme hjem igen, fortæller Brian Søstrøm Hansen, der er uddannet smed.

Dorthe Hansen og Brian Søstrøm Hansen danner både par privat og i virksomheden Søstrøm A/S i Randers, og de er glade for , at de fandt frem til en tidligere bekendt via tv-skærmen.

Nærheden er central

På mødet talte de om de planer, der var hos Søstrøm A/S på både den korte og lange bane, og efter en gennemgang af regnskabstal var Middelfart Sparekasse klar til at indgå i et samarbejde, som den dag i dag hviler på gensidig tillid og nærhed.

– Det er enormt vigtigt for os med nærheden, og vi mærker tydeligt, at Middelfart Sparekasse tror på os som mennesker og virksomhedsejere, lyder det samstemmende fra Dorthe Hansen og Brian Søstrøm Hansen.

Der har været behov for den nærhed og tro – for eksempel da køb af nye bygninger faldt sammen med, at Søstrøm A/S mistede et stort sekscifret beløb på en kunde, som løb fra regningen.

– Det er vores fornemmelse, at Middelfart Sparekasse ikke er bange på en forudindtaget måde. De kigger på mennesket, og hvis regnskabstal, budgetter og virksomheden generelt ser fornuftige og robuste ud, så er der ikke langt fra tanke til handling, siger Brian Søstrøm Hansen.

Tro på fremtidigt samarbejde

Han står selv i spidsen for en virksomhed, hvor en god idé om morgenen helst føres ud i livet omkring middagstid, og det kræver noget af partnerskabet med et pengeinstitut.

– Som Lars selv sagde efter vores første snak – det er som om, vi snakkede sammen for få dage siden. Der var altså gået flere år, men det viser meget godt, at relationer og god kemi er et afgørende og for os enormt vigtigt parameter i samarbejdet, siger Brian Søstrøm Hansen.

Der er 25 mand ansat i virksomheden i dag, og der er en professionel bestyrelse bag, som hele tiden arbejder med at udvikle Søstrøm efter den strategi, der er fastlagt.

I dag har produktionschefen 30 procent af aktierne, beregneren 15 procent, og det er vigtigt for den nuværende hovedaktionær, at der findes en plan for fremtiden.

– Vi er meget glade for samarbejdet med Middelfart Sparekasse, men det er selvfølgelig ærgerligt, at Ole stoppede. Dog er vi sikre på, at samarbejdet med Kristian bliver mindst lige så godt i de kommende år, og vi forsøger hver eneste dag at leve op til den tillid, vi bliver vist af Middelfart Sparekasse, siger Brian Søstrøm Hansen.

Smuk symbiose i København
Ingen vilde planer efter oprykning
Læs mere
Fortsat udvikling i Grøften
Fynbo styrer ikonisk restaurant
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os