Større tekst
- 100% +
Læs op

Odense

Velkommen til Daniel Lindorf Christensen

15. januar 2024

Middelfart Sparekasse har ansat 35-årige Daniel Christensen som erhvervsrådgiver i sparekassens afdeling på Dalumvej i Odense.

Han har arbejdet i finanssektoren siden 2018 og har desuden erfaring som selvstændig – først med en iscafé og senere med ejendomsudlejning.

Book et møde med Daniel

Kundekontakten og relationen til kunderne er det vigtigste for mig i jobbet som rådgiver. Der findes ikke en bedre følelse end at finde de rigtige løsninger til kunderne og gerne give dem mere, end de havde forventet.

I Middelfart Sparekasse er der fokus på relationerne – både til kolleger og kunder, og jeg har hørt meget godt om sparekassen, så det var et nemt valg for mig.

Daniel bor i Agedrup og spiller både fodbold og håndbold. Dog knap så meget som tidligere, da han også bruger en del tid med sin søn, der dyrker både svømning, håndbold og fodbold.

Book et møde med Daniel lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Daniel her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Daniel
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os