Større tekst
- 100% +
Læs op

Kolding

Ny afdelingsdirektør med dybe rødder i Kolding

22. december 2023

37-årige Christian Michelsen har overtaget ansvaret efter Jette Rosenberg, og han ser frem til at bygge videre på et stærkt fundament.

Det var nærmest så klassisk, som det kunne blive.

Christian Michelsens mor og far var begge bankuddannede, så da han var knægt i Almind, var der én ting, han med sikkerhed ikke ville ende som – nemlig bankuddannet.

Den 1. december 2023 blev han udpeget som afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding, og han smiler skævt, når han tænker tilbage på, hvad han bestemt ikke skulle være.

– Jeg kommer ud af en sportsfamilie, og i mine helt unge år drømte jeg om en fremtid som professionel håndbold- eller fodboldspiller, men det rakte talentet dog ikke til. I stedet lurede jeg på en fremtid i IT-branchen, for finanssektoren var helt og aldeles udelukket dengang.

37-årige Christian Michelsen har overtaget ansvaret efter Jette Rosenberg, og han ser frem til at bygge videre på et stærkt fundament.

Stor erfaring

Interessen for finanssektoren og erhvervslivet blev stimuleret i forbindelse med studierne på handelsskolen, og som Christian Michelsen sagde til sig selv: En uddannelse som finanselev er jo aldrig spildt, den er fin at have i rygsækken, og så er det en god blanding af teori og praksis.

– Netop vekselvirkningen i et job var vigtig for mig at finde, siger Christian Michelsen, som har en bedre halvdel, der også arbejder i finanssektoren.

Han har mere end 14 års erfaring fra den finansielle sektor, tilsat to og et halvt år som kreditchef i en stor grossistvirksomhed, og han ser frem til at sætte sit præg på Middelfart Sparekasse i Kolding.

Kan lide ansvaret

– Afdelingen gør det i forvejen rigtig godt, hvilket jeg gerne vil bygge videre på, og så håber jeg at kunne bruge min interesse for – og indsigt i – erhvervssegmentet i Kolding til at kunne udvikle på det potentiale, der eksisterer, siger Christian Michelsen, der nok altid har haft de ledelsesmæssige gener i sig.

Han var i hvert fald både anfører på håndbold- og fodboldbanen, og arbejdsmæssigt inspirerede en periode som tillidsrepræsentant i et pengeinstitut ham til at søge i retning af ledelsesansvar.

– Jeg kan lide at tage ansvar og stille mig forrest, når det er nødvendigt – og så har jeg en stor kærlighed for at arbejde med mennesker – både kolleger og kunder, hvor jeg er stærkt motiveret af, at vi i fællesskab får skabt nogle gode og holdbare finansielle løsninger.

Det er også motiverende at kunne påvirke udviklingen i en organisation, så jeg ser virkelig frem til arbejdet med stærke og kompetente kolleger i en by, jeg betragter som min hjemmebane.

En fantastisk modtagelse

Med en dreng på tre år og en datter på blot fire måneder erkender han, at timingen i forhold til et nyt job som afdelingsdirektør kunne være bedre, men omvendt har modtagelsen i Middelfart Sparekasse bekræftet ham i, at han har taget det rigtige valg.

– Jeg har fået en fantastisk modtagelse, og man fornemmer fra første dag den helt specielle kultur, som hersker i Middelfart Sparekasse. Der er noget rart, blødt og rundt over miljøet, og alle har fokus på at spille hinanden gode, siger afdelingsdirektøren.

 

Hvis du endnu ikke har hilst på Christian Michelsen, er du velkommen til at kigge forbi afdelingen på Buen 7, hvor afdelingsdirektøren, der er født, opvokset og i dag bosiddende i Almind, er klar på at snakke om mulighederne i en sektor, han engang aldrig skulle ind i.

 

 

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Alexandra her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os