Større tekst
- 100% +
Læs op

Gudenåparken

Drømmer du om at bo i Gudenåparken?

10. januar 2022

Hvis du overvejer at bygge eller købe bolig i Gudenåparken, står vi klar til at hjælpe dig. Vi vil gerne være med hele vejen for at sikre dig den bedste løsning, og vi hjælper for eksempel med:

 • At vælge den bedste finansiering i forhold til lige præcis dine behov
 • At drøfte fremtidsplaner med afsæt i din samlede økonomi
 • Beregning af formue og rådighedsbeløb i forhold til dit byggeri eller køb.
Hør mere om dine muligheder - book et møde med os Læs mere om Gudenåparken her

Middelfart Sparekasse og Gudenåparken

Middelfart Sparekasse har en lang tradition for at støtte fællesskaber, gode initiativer og lokal udvikling. Og så er vi Tørrings lokale sparekasse.

Da vi hørte om Gudenåparken, vidste vi med det samme at vi skulle være med i projektet. Vi ser stedet som en milepæl i Tørrings udvikling som et attraktivt område at bosætte sig i.

Samtidig har Gudenåparken en stærk vision, som passer godt ind i Sparekassens ønske om at understøtte lokale fællesskaber og bæredygtighed, og derfor er vi samarbejdspartner med Gudenåparken.

De otte bud til byggeprojektet

 • Planerne og det beløb, man regner med at bruge til ombygningen, stemmer sjældent overens. Man er ofte lidt mere optimistisk med, hvad pengene ræk- ker til. Læg et gennemtænkt og realistisk budget for projektet, inden du går i gang, og få gerne professionel rådgivning om bygge- og boligøkonomi.

 • Der opstår næsten altid uforudsete ting, når man bygger om eller til – selv i velplanlagte projekter vil der komme uforudsete udgifter. Ved at planlægge projektet ned til mindste detalje kan man dog undgå de fleste overraskelser. Afsæt 10% af bygge- udgifterne til uforudsete udgifter, så er du nogen- lunde dækket ind.

 • Skal der bruges penge til udendørsarealer efter ombygningen, eller passer de gamle møbler også til det nye byggeri. Tænk også familiens behov ind i rumdelingen – i dag og i fremtiden.

 • Det kan være en fornuftig investering at tænke indeklima og energiforbedringer ind i byggeriet. På længere sigt kan forbedringerne spare dig penge og på den måde give dig råd til at låne mere.

 • Værdien i ejendommen stiger ikke altid lige så meget som om- eller tilbygningen koster, ligesom boligen kan være faldet i værdi på grund af markedsforholdene. Overvej derfor om din økonomi kan bære ombygningen, hvis du på et senere tidspunkt vil sælge.

 • Hvis dine hænder er skruet godt på, kan du lave rigtig meget selv, men du bør dog lægge ud med lidt selverkendelse. Kan du gøre arbejdet lige så godt som en håndværker? Overvej konsekvensen af dårligt gør det selv-arbejde. Det kan blive en dyr affære, hvis du skal lave arbejdet om, eller hvis det er lavet ulovligt.

 • Vær opmærksom på bygningsreglementet, både når du bygger nyt, til eller om. Indhent nødvendige byggetilladelser inden du går i gang med projektet, samt eventuel IBS attest. I værste fald kan du blive tvunget til at rive byggeriet ned igen, hvis du ikke har den nødvendige tilladelse. Vær også opmærksom på, om der er bestemmelser i lokalplanen, der har indflydelse på dit byggeri, og tjek med dit forsikringsselskab, om dine eksisterende forsikringer dækker arbejdet. Vi anbefaler altid at du får en advokat til at læse dokumenterne igennem, samt en byggesagkyndig til at styre/føre opsyn med byggeriet.

 • Sørg for at udarbejde en detaljeret tidsplan, så du har styr på, om de forskellige opgaver er klaret, inden fx en håndværker skal til. Jo mere en tidsplan skrider, jo større risiko er der for at løbe sur i projektet, eller at projektet overskrider budgettet.

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os