Større tekst
- 100% +
Læs op

Hedensted

Velkommen til Anja Clausen

14. juni 2024

Vi har oprustet med en erfaren rådgiver i vores Hedensted-afdeling.

Det er 49-årige Anja Clausen, som har arbejdet som kunderådgiver indenfor bolig, pension og investering siden 1996.

 

Book et møde med Anja her

Hun begyndte som elev i Bikuben i 1994 og har siden arbejdet i flere jyske pengeinstitutter. Senest fire år i Vestjysk Bank i Juelsminde og før det 20 år i Den jyske Sparekasse. Men nu er det altså vores kunder i Hedensted og omegn, som får glæde af Anja Clausens store erfaring og gode humør.

Det bedste ved jobbet som rådgiver er, at man kommer tæt på kunderne og kan hjælpe dem med at finde de bedste løsninger og nå i mål sammen. Samspillet og den gensidige tillid, der opstår, er meget vigtig for mig.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi det er en lokal sparekasse med gode værdier, som flugter godt med mine egne. Man støtter op om lokalsamfundet og har kunden i fokus. Det betyder meget for mig. Derudover er Middelfart Sparekasse kendt for at være en god arbejdsplads med et stærkt kollegialt sammenhold, som jeg glæder mig til at blive en del af.

Anja får kort til arbejde, da hun allerede bor i Hedensted, hvor hun udover hverdagslivet med familien også får fritiden til at gå med alt fra padel til løbeture og fitness.

Book et møde med Anja lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Anja her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Anja
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os