Større tekst
- 100% +
Læs op

København

Mød Anette Kjeldgaard Svensson

25. august 2023

Vi budt velkommen til en ny rådgiver i sparekassens nye afdeling i København. Det er 50-årige Anette Kjelgaard Svensson, som har været i branchen siden 2007.

Hun er oprindeligt uddannet statsaut. Ejendomsmægler og har arbejdet som mægler i 10 år, hvorefter hun tog akademiuddannelsen i finansiering og handel med fast ejendom.

Book et møde med Anette

Anette Kjeldgaard Svensson bor sammen med sin mand i Rødovre og har boet der siden 2001, men er oprindeligt født og opvokset i Viborg.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, da sparekassen har nogle værdier, som jeg kan se mig selv i.

Og så har jeg desuden tidligere været med til at starte en afdeling op i et andet pengeinstitut sammen Mads Lustrup, som er afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i København, og det lød som en spændende udfordring at prøve det igen, siger Anette Kjeldgaard Svensson.

Anette Kjeldgaard Svensson, rådgiver i Middelfart Sparekasse i København

Fritiden bruger hun gerne med en god bog i sommerhuset eller sammen med familie og venner. Hun følger begge sine drenge i deres håndboldkampe og dyrker derudover selv pilates og går mange ture.

Book et møde med Anette lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse i København? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Anette her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi vil støtte lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Anette
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os