Afdelingsdirektør fylder 60 år – sejleren fandt sin havn i Svendborg

30. september 2019

Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, fylder 60 år lørdag den 26. oktober, og holder åbent hus i Svendborg-afdelingen fredag den 25. oktober.

Det skulle egentlig have været et kortere stop på karrierevejen, da Steen Tinsfeldt og hustruen Lissa slog sig ned i Svendborg for 30 år siden. Jobbet som afdelingsdirektør i Jyske Bank i Svendborg var et karrieremæssigt skridt opad, og udgangspunktet var at være i jobbet og byen i syv-otte år og se, hvad der så bød sig af muligheder.

Sådan gik det ikke, og derfor kan Steen Tinsfeldt lørdag den 26. oktober fejre sin 60-års fødselsdag i hjemmet i Vindeby – og samtidig se tilbage på 30 år i det sydfynske.

Det var ikke planen, men når man som jeg nærmest er født og opvokset i en optimistjolle, så viste det sig, at Svendborg ikke var noget dumt valg. Samtidig begyndte børnene i skole, og med de rette jobmæssige udfordringer – ja, så endte vi med at blive i Svendborg, fortæller Steen Tinsfeldt.

En spændende udfordring

Ud af de 30 år i den sydfynske bankverden, har Steen Tinsfeldt i de seneste snart fire år arbejdet i Middelfart Sparekasse. Sparekassen ønskede tilbage i 2015 at udvide sit afdelingsnet på Fyn, og Steen Tinsfeldt så en udfordring i at være med til at bygge en ny afdeling op fra bunden.

Det har været en lige så spændende oplevelse, som jeg forventede. At åbne efter 26 år i byen uden en eneste kunde og derfra skulle gøre afdelingen til både en god forretning og en synlig aktør på Sydfyn har været hårdt, lærerig og udfordrende. Både jeg og kollegerne i afdelingen er derfor stolte af, at vi kan sige, at missionen er lykkedes – med mulighed for at bygge endnu mere på i de kommende år, siger Steen Tinsfeldt.

Så meget på havet som muligt

Han er født og opvokset i Fredericia, hvor sejlads var en stor del af hans opvækst. Sejladsen er fortsat den helt store hobby, de seneste år dog uden egen sejlbåd. Og at Svendborg blev basen for Steen, Lissa og døtrene, har han ikke fortrudt.

Svendborg er en by med et rigt kulturliv og natur i form af både skov, strand og vand. Her er også et spændende erhvervsliv, så både som bankmand og borger er det et dejligt område, siger Steen Tinsfeldt.

Åbent hus fredag den 25. oktober

Hans runde dag markeres med åbent hus i Middelfart Sparekasses afdeling i Tinghusgade 22 fredag den 25. oktober fra 13 til 16.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os