Større tekst
- 100% +
Læs op

25.000 kroner til liv og glade dage i Svendborg Forsamlingshus

28. oktober 2021

En donation på 25.000 kroner til Brugerforeningen Svendborg Forsamlingshus skal ifølge modtageren bruges på arrangementer med dans og levende musik i forsamlingshuset. Og alle er velkomne.

– Kulturen og fællesskabet har haft trange kår på det seneste, så derfor vil vi gerne bidrage til, at de frivillige i brugerforeningen kan lave nogle festlige aktiviteter for byens borgere.

Sådan sagde Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, da han overrakte en check på 25.000 kroner til Pia Westergård, formand for Brugerforeningen Svendborg Forsamlingshus.

Og festlige aktiviteter er lige præcis, hvad pengene kommer til at gå til, forsikrede den taknemmelige formand, som sammen med de øvrige frivillige i foreningen er med til at facilitere en bred vifte af arrangementer i forsamlingshuset, der ejes af forfatteren Josefine Ottesen.

– Vi har ikke lagt en helt præcis plan endnu, men jeg kan sige så meget som, at vi laver to-tre aftener med dans og musik, som vi starter op til august. Vi vil få vores kok Benny til at lave mad først, så vi kan starte med en middag, og så står den på dans bagefter. Og vi vil bruge de 25.000 kroner til at betale hyre til de lokale musikere, som skal spille til dansen, forklarer Pia Westergård.

– Det er også en måde at give noget til nogle af de mange musikere, vi har i Svendborg. De lider virkelig for tiden på grund af Corona, tilføjer hun med bekymret mine.

En fest for fællesskabet

Pia Westergård ved endnu ikke, om der skal danses til latinamerikanske rytmer, popmusik eller noget helt tredje, men der skal nok komme noget for enhver smag, forsikrer hun.

– Vi vil gerne spænde bredt, så der kommer variation i musikken fra gang til gang. Uanset genren, er alle velkomne til festerne. Det er for hele familien på tværs af alle generationer, og man behøver naturligvis ikke at være medlem af forsamlingshuset for at deltage, afslutter Pia Westergård.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os