Ansøgningsfrist12. oktober 2023 StedMiddelfart TimeantalEfter aftale JobtypePrivatrådgiver Upload ansøgning og CV

Privatrådgiver til Middelfart

Kunderne i Middelfart Sparekasser er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen både blandt kunderne og de ansatte i finanssektoren har det bedste image.

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har vi en ledig plads i vores privatafdeling i hovedsædet i Middelfart.

Din primære opgave at overtage en bestående portefølje af privatkunder, men der er plads til, at du også kan tiltrække nye kunder.

Som vores nye privatkunderådgiver i Middelfart skal du:

  • overtage en portefølje af privatkunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • kunne samarbejde – både med kollegerne i afdelingen og med vores specialister inden for bolig, pension og investering samt kollegerne i vores fælles produktionsenhed.

I Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra levereglen “Til fælles bedste”. Vi når vores mål i fællesskab, så du kommer til en arbejdsplads uden individuelle salgsmål, men med høj grad af frihed i hverdagen. Vi forventer, at du via en stærk forretningssans forstår at omsætte den frihed til forretninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

I Middelfart Privat er vi 25 kolleger inkl. dig, og vi er en del af Sparekassens hovedsæde med ca. 125 kolleger. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi brænder for at servicere og rådgive vores næsten 15.000 kunder.

Du bliver en del af en sparekasse med samlet set ca. 400 kolleger og 100.000 kunder. Vi vil fastholde vores position som den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren, så du kommer til en arbejdsplads, hvor vi bruger både tid og penge på både faglig og personlig udvikling.

Hvis du har lyst til et inspirerende job på en af landets bedste arbejdspladser, så send os din ansøgning. Ansøgningsfristen er 12. oktober 2023, men søg gerne så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Louise Snitkjer på tlf. 30 90 76 32 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.

Upload ansøgning og CV
Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os