Ansøgningsfrist20. juni 2021 StedHorsens TimeantalFuld tid JobtypePrivatrådgiver Upload ansøgning og CV

Privatrådgiver til Horsens

Kunderne i Middelfart Sparekasser er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen både blandt kunder og ansatte i finanssektoren har det bedste image.

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har vi en ledig plads i vores afdeling i Horsens.

Her bliver du en del af et hold på 14 privat- og erhvervsrådgivere. Vi har været i Horsens siden 2010, og vi oplever fortsat, at mange kunder vælger os til. Du skal derfor både være klar til at understøtte og videreudvikle den positive proces, afdelingen er i.

Som vores nye kollega skal du bl.a.

  • trives med at tage imod nye kunder, der henvender sig til Sparekassen, og bidrage til den fortsatte vækst ved selv at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • overtage en mindre portefølje af nuværende kunder
  • bruge din faglighed ved at tilbyde dine kunder relevant, kompetent, nærværende og rettidig rådgivning
  • kunne samarbejde med både kollegerne i afdelingen og vores fagspecialister inden for bolig, investering og pension.

Hvis du har arbejdet med SDC’s systemer, er det en fordel, men ikke et krav.

Til fælles bedste

I Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. Det betyder blandt andet, at vi når vores mål i fællesskab – her er ingen individuelle salgsmål. Det betyder også, at vi aldrig tilbyder kunderne produkter, de ikke har brug for.

Vi søger en kollega, som vil bidrage til vores stærke fællesskab, både fagligt og socialt. I hverdagen vil du opleve frihed til at gribe arbejdet an, som det passer dig bedst. Vi forventer, at du med solid forretningsmæssig forståelse kan omsætte den frihed til glæde for både kunder, kolleger, Sparekassen og dig selv.

Middelfart Sparekasse har gennem mange år været en af landets bedste arbejdspladser. Det vil vi fortsat være, så ud over et stærkt fællesskab tilbyder vi også løbende uddannelse med fokus på både din faglige og personlige udvikling.

Søg jobbet

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Horsens, så tøv ikke med at søge stillingen. Ansøgningsfristen er søndag 20. juni 2021, men søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Peter Nygaard på tlf. 30 90 76 60 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Upload ansøgning og CV
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os