Ansøgningsfrist20. marts 2023 StedAarhus TimeantalFuld tid JobtypePrivatrådgiver Upload ansøgning og CV

Privatrådgiver til Aarhus

Kunne du tænke dig at have din daglige gang på den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren*, og har du lysten og evnerne til at bidrage til vores fortsatte udvikling i Aarhus, så læs med her.

Vi mangler nemlig en privatrådgiver i afdelingen, som sammen med de over 30 kolleger i afdelingen leverer rådgivning i topklasse til vores mange kunder.

Afdelingen fylder 10 år i år, og ligesom alle andre 10-årige er vi stadig i voksealderen. Vi har skabt os en rigtigt god base i Aarhus med mange privat- og erhvervskunder, og vi arbejder fortsat på at tiltrække flere kunder.

Hos os er der ikke nogen individuelle salgsmål eller krav om et bestemt antal kundemøder hver uge. Du får udstrakt frihed til at planlægge din dag og løse dine opgaver, som det passer dig bedst. Vi tror på, at du omsætter den frihed til gavn for kunderne, kollegerne, Sparekassen og dig selv.

Du overtager en fokuseret portefølje af privatkunder, hvor vores produkter inden for bolig, pension og investering er interessante. Der er rum i porteføljen til, at du også kan tiltrække nye kunder til afdelingen.

Ud over, at du får en flok forrygende kolleger, så får du også en af byens bedste udsigter. Vi bor på øverste etage på Dokk1, så både for dig og kunderne er det let at komme frem, uanset om du er til cykel, letbane eller bil.

Som privatrådgiver i Aarhus skal du:

  • Overtage en portefølje af privatkunder. Der er tale om en fokuseret portefølje, hvor familierne typisk har behov for rådgivning om bolig, investering, pension mv.
  • Være en aktiv medspiller i Aarhus sammen med de øvrige kolleger i afdelingen for at sikre fortsat og gerne øget synlighed for Middelfart Sparekasse i Aarhus.
  • Være god til at samarbejde. Både med kollegerne i afdelingen, vores specialister inden for pension, bolig og investering samt kollegerne i vores centrale produktion og øvrige stabsfunktioner.

Tilfredse medarbejdere er forudsætningen for tilfredse kunder

Vi ved, at vejen til tilfredse kunder går gennem tilfredse medarbejdere. Du kommer derfor til en arbejdsplads med fokus på både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en sparekasse med næsten 100.000 kunder og 380 kolleger. Gennem bl.a. uddannelse og erfa-grupper bliver du en del af et fællesskab, der rækker hele vejen fra Svendborg til Silkeborg.

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Aarhus, så tøv ikke med at søge stillingen. Ansøgningsfristen er den 20. marts, men søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Reimer på tlf. 30 90 75 20, privatkundechef Poul Sørensen på tlf. 27 90 07 23 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.

Upload ansøgning og CV

*Ifølge undersøgelsen “Medarbejderimage 2022” foretaget af Finanswatch og Wilke og baseret på besvarelser fra over 2.000 medarbejdere i finanssektoren.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os