AnsøgningsfristLøbende samtaler og ansættelser StedAlle afdelinger TimeantalFuld tid JobtypePrivatrådgivere og erhvervsrådgivere Upload ansøgning og CV

Vi søger privat- og erhvervsrådgivere

Det går godt i Middelfart Sparekasse. Vi har det bedste image både i befolkningen bredt set og blandt de ansatte i finanssektoren*.

Vi tror på, at det gode image skyldes mange års vedholdende arbejde med kunde- og medarbejdertilfredshed. Det har også betydet, at vi er blevet flere både kunder og kolleger. Faktisk er Middelfart Sparekasse nu dobbelt stå stor som for 10 år siden målt både på antal kunder og medarbejdere. Og vi er ikke færdige med at vokse. Vi har sørget for at indrette os med god plads i alle vores afdelinger, og den plads vil vi gerne udnytte.

Vi søger derfor privat- og erhvervsrådgivere, som har lyst til at arbejde på en særdeles god arbejdsplads med særdeles gode kolleger. Det gælder i alle vores afdelinger, så uanset hvilken af vores afdelinger, du kunne tænke dig at arbejde i, så vil vi gerne høre fra dig.

God til kunder og kolleger

Din opgave bliver først og fremmest at bidrage til Middelfart Sparekasses fortsatte udvikling. Det kan være ved at tiltrække nye kunder, og det kan også være ved at give nogle af vores bestående kunder rådgivning i topklasse. Samtidig forventer vi, at du er en god kollega, som både fagligt og socialt bidrager til det stærke fællesskab i Sparekassen.

En rådgiver i Middelfart måles på ikke på salg eller et bestemt antal kundemøder. Du får størst mulig frihed i hverdagen, og vi forventer, at du kan forvalte den frihed til gavn for kunder, kolleger, Sparekassen og dig selv.

Selv om vi ikke har nogen salgsmål, har vi forventninger til dig. En rådgiver i Middelfart Sparekasse måles på faglighed, teknisk kunnen og adfærd. Det er tre nøglebegreber for os, som tilsammen danner fundamentet for den dygtige rådgiver og kollega.

Lidt om os

Du finder i dag Middelfart Sparekasse på 15 adresser – seneste skud på stammen er Fanø efter sammenlægningen af Fanø Sparekasse og Middelfart Sparekasse. Vi nærmer os 100.000 kunder, og vi er ca. 375 kolleger. Forretningsmæssigt fokuserer vi på Region Syddanmark og Region Midtjylland, og vi er en sparekasse for både privat-, erhvervs- og foreningskunder.

Vi arbejder efter devisen “Til fælles bedste”, hvilket kort fortalt betyder, at vi tænker på andre, før vi tænker på os selv. Vi tager ansvar for vores omgivelser, fx gennem March mod Ensomhed, hvor vi aktivt arbejder for at bekæmpe ensomhed. Det kan du som kollega i Sparekassen også bidrage til, for alle får fri til at gå med i marchen mod ensomhed.

Hvis du har lyst til at blive en del af en velfungerende og velfunderet sparekasse, som har mod på mere fremdrift, så send en ansøgning her. Angiv gerne, hvilken/hvilke afdelinger, du ønsker at arbejde i.

Du er også velkommen til at kontakte HR-direktør Helle Lund Gregersen på 27 90 05 47, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om Sparekassen.

*Ifølge undersøgelsen “Medarbejderimage 2022” foretaget af Finanswatch og Wilke og baseret på besvarelser fra over 2.000 medarbejdere i finanssektoren.

Upload ansøgning og CV
Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os