Ansøgningsfrist- StedSvendborg TimeantalEfter aftale JobtypeErhvervsrådgiver Upload ansøgning og CV

Erhvervsrådgiver til Svendborg

Efter snart otte år i Svendborg har vi fået mange erhvervskunder på Sydfyn. Vi tror på, at der er flere virksomheder, som vil sætte pris på en sparekasse, hvor tilgængelighed og hurtige svar er nogle af varemærkerne. Vi tror også på, at der er en erhvervsrådgiver derude, som har lyst til at blive en del af holdet i Svendborg – og den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren*.

Hvis det er dig, så læs med her.

Som vores nye erhvervsrådgiver i Svendborg skal du:

  • overtage en mindre portefølje af erhvervskunder
  • arbejde opsøgende for at tiltrække nye erhvervskunder til afdelingen
  • være god til både kundedialogen og kreditarbejdet
  • kunne samarbejde. Både med kollegerne i afdelingen og kollegerne i stabs- og specialistfunktioner i hele Sparekassen.

I afdelingen på Tinghusgade 22 er vi i dag ni kolleger. Vi arbejder efter Middelfart Sparekasses leveregel “Til fælles bedste”. Det betyder blandt andet, at vi gør tingene i fællesskab; her er ingen personlige salgsmål. Vores udgangspunkt for al rådgivning er, at det skal være til gavn for både kunden og Sparekassen, og så sætter vi en ære i at være synlige uden for almindelig åbningstid – vi vil også være en del af livet på Sydfyn efter fyraften. Det kan fx være gennem sponsorater og netværksaktiviteter.

Du kommer til en sparekasse med ca. 400 kolleger, og vi arbejder hver dag på at bevare og udvikle den gode arbejdsplads, vi er en del af. Du kommer derfor til en sparekasse med fokus på både faglig og personlig udvikling. Og så får du frihed til at planlægge din hverdag – under hensyntagen til dine kolleger, kunderne og Sparekassen.

Hvis du kan se dig selv som en del af Middelfart Sparekasse i Svendborg, og du mener at kunne bidrage til både fortsat vækst på Sydfyn og det gode arbejdsmiljø, så send os din ansøgning. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte afdelingsdirektør Jørn Andersen på tlf. 40 37 53 81 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.

Upload ansøgning og CV

 

*Ifølge undersøgelsen “Medarbejderimage 2022” foretaget af Finanswatch og Wilke og baseret på besvarelser fra over 2.000 medarbejdere i finanssektoren.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os