Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi åbner afdeling i København

11. april 2023

Syv år efter seneste afdelingsåbning gør Middelfart Sparekasse nu klar til at etablere en ny afdeling – denne gang i København.

Med Fyn som udgangspunkt har Middelfart Sparekasse gennem flere år udvidet forretningen gennem etablering af afdelinger og sammenlægning med andre sparekasser i det jyske. Nu ser Middelfart Sparekasse mod øst og gør klar til at åbne en afdeling i København.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gennem længere tid har haft tanker om at åbne i hovedstadsområdet. Vi mener, at vi har en profil, som vil have gennemslagskraft også blandt københavnske bankkunder, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Få besked når du kan booke møde med os i København

At det så bliver lige nu det sker, begrunder han med, at timingen er rigtig.

– Først og fremmest handler det om at have den rigtige i spidsen, når vi åbner ny afdeling. Det har vi fundet i afdelingsdirektør Mads Lustrup, som både fagligt og værdimæssigt passer rigtigt godt ind i Middelfart Sparekasse. Kombineret med hans dybe kendskab til banklandskabet i København er vi sikre på, at han er den rigtige til opgaven, siger Martin Baltser.

Ud over den rette mand til opgaven nævner Martin Baltser også andre elementer, der gør timingen rigtig. Sparekassen er forretningsmæssigt i god gænge, og kapitalforholdene har aldrig været stærkere.

– Læg dertil, at vi har en robust organisation, som kan løfte opgaven og støtte de nye kolleger i at komme godt fra land, så kan vi simpelthen ikke finde et bedre tidspunkt, siger Martin Baltser.

En fynsk sparekasse med værdier, der klinger i København

Det er 45-årige Mads Lustrup, der kommer til at stå i spidsen for Middelfart Sparekasses indtog i København. Han har med succes stået bag lignende etableringer tidligere, og han har et indgående kendskab til markedet i København.

– Konkurrencen er naturligvis stor, da mange pengeinstitutter er etableret i København. Jeg er dog sikker på, at der også er plads til Middelfart Sparekasse. Sparekassen har en stærk social profil og er kendt for sin høje kunde- og medarbejdertilfredshed. Det er værdier, der tiltrækker kunder og medarbejdere alle steder, siger Mads Lustrup.

Han er nu i gang med at finde de rigtige kolleger til afdelingen, som sammen med ham skal være klar til åbningen inden længe.

– Vi kommer til at fokusere på privatkunder, så jeg er på udkig efter privatrådgivere, der vil være med til at skabe et arbejdsmiljø i verdensklasse, har erfaring fra lignende job og har lyst til at skabe en helt ny afdeling fra bunden, siger Mads Lustrup, der sidder klar ved telefonen, hvis det lyder interessant.

Der er ikke sat en præcis åbningsdato, men det kommer til at ske hurtigst muligt.

– Vi kommer til at åbne i midlertidige lokaler og så tænker vi os godt om i forhold til at finde den bedst mulige permanente placering til afdelingen, siger Martin Baltser.

Få besked når du kan booke møde med os i København
Om Mads Lustrup
  • 45 år
  • Udannet i Amagerbanken og har siden arbejdet i flere pengeinstitutter i hovedstadsområdet, bl.a. som afdelingsleder
  • Arbejder i dag som selvstændig finansrådgiver af privatkunder
  • Uddannet Master i Ledelse og HD i regnskabsvæsen
  • Bor på Amager med sin kone, Pia, og deres tre børn.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os