Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Stem på os som Byens Bedste Bank i Aarhus

12. august 2022

Middelfart Sparekasse i Aarhus er nomineret som Byens Bedste Pengeinstitut 2022, og det er vi meget stolte over!

Byens Bedste er noget helt specielt, fordi det ikke handler om de sædvanlige tal og parametre, man kan bruge til at sammenligne pengeinstitutter, men om, hvad kunderne og borgerne i Aarhus mener om deres lokale banker og sparekasser. 

Stem på os her

Vi åbnede vores Aarhus-afdeling for ni år siden – nærmere betegnet i Rosensgade i centrum af Aarhus. Siden vi åbnede, har vi fået mere end 1.000 nye kunder om året, så vi i dag har knap 11.000 kunder, som serviceres af vores 34 medarbejdere.

Det betyder også, at vi er vokset ud af rammerne i Rosensgade og for nylig rykket ind i DOKK1, hvor vi for alvor kan nyde udsynet til vores smukke by.

Vi har fået en fantastisk modtagelse i Aarhus, hvor vi har engageret os lokalt og støtter både sport, kultur og almennyttige projekter som eksempelvis Redens arbejde for at hjælpe udsatte kvinder.

Byens Bedste – og Til Fælles bedste 

Med nomineringen til Byens bedste mærker vi, at vores indsats allerede er blevet anerkendt, og vi er stolte over at vide, at der er folk i byen, som oplever vores tilstedeværelse som mere end blot et pengeinstitut.

Selv om Aarhus er en stor by, har vi stadig et lokalt mindset, og vi vil gerne være hele byens bank. Derfor fortsætter vi med at engagere os lokalt, uanset om vi bliver Byens Bedste. For det ligger i Middelfart Sparekasses DNA at være til fælles bedste.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke gerne vil have din stemme. Så, synes du, at vi er byens bedste pengeinstitut, så vil vi være taknemmelige for at få din stemme i Byens Bedste 2022.

Stem nu

Afstemningen er allerede i gang, og vi håber, at du vil hjælpe os med at blive kåret som Byens Bedste Bank i Aarhus 2022. 

Stem på os her Mød os her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os