Større tekst
- 100% +
Læs op

Juni: Opdatering af MitID appen

7. juni 2023

Den 6. juni udkom en opdatering af MitID appen, som skal mindske risikoen for svindel. Opdateringen vil også gøre det nemmere for dig at godkende med MitID fra din mobiltelefon med en ny knap, som mange har efterspurgt.

Du vil opleve, at du fremover skal bruge MitID appen lidt anderledes, end du plejer:

  • Hvis du bruger MitID appen til en handling på en computer, vil du som noget nyt skulle scanne en QR-kode på computerskærmen med MitID appen, inden du kan godkende med MitID. Det skal være med til at sikre, at du, som godkender med MitID app, også selv har startet handlingen.
  • Hvis du i dag bruger MitID appen til en handling på en mobiltelefon, bliver det nemmere at godkende med MitID, fordi du føres over i MitID appen ved tryk på en enkelt knap: ’Åbn MitID app’ – som minder om det, du kender fra NemID.

Appen opdaterer automatisk

Din app opdaterer automatisk – og du vil se denne guide i din opdaterede MitID app, første gang du skal bruge den efter opdateringen. Guiden viser dig ændringerne.

Bruger du iPhone eller iPad skal du sørge for, at den er opdateret til iOS 14 eller nyere.

Bruger du MitID kodeviser, eller kodeoplæser vil du ikke mærke en ændring.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp med opdateringen af MitID appen, kan du kontakte MitID’s support på tlf. 33 98 00 10 eller finde svar på de fleste spørgsmål i MitID’s hjælpeunivers.

Læs mere om opdateringen Besøg MitID's hjælpeunivers
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os