Større tekst
- 100% +
Læs op

Garantkapital

Garantkapital – større indskud og forventet bedre rente

4. januar 2023

Hvis du er garant, så har vi tre gode nyheder til dig: Vi forventer, at renten på din garantkapital stiger i 2023, og du kan også sætte et højere beløb ind. Desuden er opsigelsesvarslet forkortet, så du kan få udbetalt din garantkapital hurtigere*.

Kontakt din rådgiver

Højere afkast for 2023

Den forventede rente for 2023 stiger til 3,5 %** for din garantkapital, og dermed får du ganske simpelt et højere afkast på din garantkapital. Renten for 2023 fastsættes og udbetales endeligt i marts 2024. I marts 2023 forventer vi at udbetale en rente på 3 procent for 2022.

Du kan indsætte højere beløb

Udover en højere rente i 2023 kan du nu også indsætte op til 250.000 kr. i garantkapital, hvor grænsen hidtil har været 100.000 kr.

Er du ikke garant endnu?

Hvis du ikke er garant endnu, så kan du nemt blive det – bare kontakt din rådgiver. I tager en snak om din risikovillighed i forhold til investeringer, og du kan indsætte mellem 1.000 og 250.000 kr.

Kontakt din rådgiver for at høre mere

Garantkapital er en investering

Husk, at garantkapital er ansvarlig kapital, der ikke er dækket af Garantiformuen. En investering i Middelfart Sparekasse skal derfor, ligesom alle andre investeringer, vejes op imod vurderet risiko og afkast.

 

 

*Hvis du opsiger din garantkapital senest den 25. i måneden, udbetales det senest den 14. i efterfølgende måned. Der er regler for stor en del af garantkapital, Sparekassen må udbetale. Vi har dog endnu ikke oplevet en situation, hvor garanter ikke har kunnet få deres garantkapital udbetalt.

**Renten fastsættes på det årlige ordinære repræsentantskabsmøde i marts.

Er garantkapital noget for dig?
Læs mere om garantkapital
Læs mere
Læs mere her
Kom med til Garantmøder 2023
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os