Større tekst
- 100% +
Læs op

Til fælles bedste:

Sparekassedirektør: - Vores kunder er mere end bare kunder - og vi er mere end bare en bank

25. maj 2023

Sparekasse eller bank. Gør det en forskel?

Ja. Jeg vil mene, at det rent faktisk gør en forskel. Det er vores særlige ejerform som garantsparekasse, der giver os friheden til at involvere os i de lokalsamfund, vi er en del af.

Så er dit næste spørgsmål måske: Hvad er forskellen da på en bank og en sparekasse? Det kan jeg heldigvis svare på: Forskellen er, at ingen ejer Middelfart Sparekasse.

Vi er en selvejende institution, og det giver os frihed til at tænke på andet og mere end blot den økonomiske bundlinje.

Det betyder for eksempel, at vi kan tillade os at give tilbage til lokalsamfundene både som sponsor, partner og arrangør. Og det gør vi gerne.

Uden garanter – ingen støtte

Vi skal naturligvis stadig tjene til dagen og vejen og tjene så meget, at vores garanter, som bakker os op ved at stille kapital til rådighed, er trygge ved at have nogle af deres sparepenge placeret i garantbeviser.

Og det er vigtigt. Uden garanterne var vi her nemlig ikke til at støtte smakkelauget på kanten af Lillebælt eller klatreklubben i Kolding. Og så ville det heller ikke været muligt for vores foreningsmedarbejdere at tage sig af Sparekassens mange foreningskunder.

Det er ganske enkelt. Hvis vi ikke havde så flot opbakning fra vores mange garanter, ville der slet ikke være en sparekasse. Så. Tak for det.

Jeg og alle mine kolleger lover at passe bedst muligt på vores fælles sparekasse, så der også findes en sparekasse, der tænker anderledes, til den næste generation. Akkurat som vores forgængere har gjort det siden 1853.

For Middelfart Sparekasse ér noget helt særligt. Jeg oplever af og til, at kunder omtaler sig selv som medlemmer af Sparekassen, og det gør mig umådeligt stolt. Det bekræfter nemlig, at vores kunder er mere end bare kunder – og at vi er mere end bare en bank.

Martin Nørholm Baltser
Adm. direktør
Middelfart Sparekasse

Vi gider dem, der gider andre
I Middelfart Sparekasse bakker vi op om livet efter fyraften
Læs mere
Læs mere her
Har du et godt formål, vi skal støtte?
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os