Alle er velkommen

Tirsdag 23. nov 2021
Kl. 19:00 - 20:30

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade 21, 5500 Middelfart, Danmark

Større tekst
- 100% +
Læs op

Nye ejendomsvurderinger – Hvad betyder det for dig?

Kom og bliv klogere på, hvad de nye boligskatter, som træder i kraft i 2024, betyder for dig.

Er du boligejer, får du sandsynligvis en ny ejendomsvurdering indenfor det næste år, og i 2024 ændrer boligskatterne sig. Der er mange nye ord og nye regler, du skal forholde dig til som boligejer, så vi vil gerne guide dig igennem, hvad det rent faktisk betyder.

Vi har inviteret Heidi Strandtoft, indehaver og ejendomsmægler MDE fra Estate til at komme og fortælle om de nye boligskatteregler. Heidi er også medlem af vurderingsankenævnet – udpeget af Dansk Ejendomsmæglerforening. Det er hende som modtager og skal vurdere evt. klager af de nye ejendomsvurderinger. Heidi er derfor ekstra godt inde i stoffet omkring de nye ejendomsvurderinger.

Er der plads til dine drømme?

Louise Snitkjer (Afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse) og Kim Jensen (Boligchef i Middelfart Sparekasse),  fortæller om lånemuligheder og planlægning af gæld. Hvornår giver det mening at være gældfri? Giver det overhovedet mening at være gældfri? Og hvordan får du planlagt afvikling af din gæld, så det passer til de drømme og ønsker, du har?

Vi sørger selvfølgelig for at have kaffe på kanden, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne – også selvom man ikke er kunde i Middelfart Sparekasse.

Tilmeld dig boligaften her

 

Er du forhindret? – Så deltag i vores gratis webinar

Hvis du skulle være forhindret i at deltage til vores boligaften, så er der mulighed for, at du kan deltage til vores online webinar. Så kan du se med, lige meget hvor du er i verden – er det ikke smart?

  • Tirsdag 30. november
  • Kl. 19.00

Tilmeld dig webinaret her!

Vi anbefaler, at du har et gyldigt coronapas

I Middelfart Sparekasse har vi fokus på at skabe trygge rammer for dig og vores medarbejdere. Derfor henstiller vi til, at du har et gyldigt coronapas og i øvrigt er symptomfri, når du besøger os i Sparekassen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os